Ha nem szeretnél műkörmöt, akkor válaszd erősített gél lakk szolgáltatásunk valamelyikét! Az erősített gél lakozást különböző felületekkel és díszítésekkel kérheted, kérhetsz rá Swarovski strasszt, vagy akár Pixie-t is. Erősített gél lakkjainkra 2 hét garanciát vállalunk, de akár 3-4 hétig is tartósak lehetnek. Erősített gél lakk szolgáltatásaink tartalmazzák az előző erősített gél lakk eltávolítását is. A gél lakk szolgáltatások 2 köröm díszítését foglalják magukba. Amennyiben ennél több díszítést szeretnél, kérjük mindenképpen jelezd nekünk valamelyik elérhetőségünkön, hogy a megfelelő időt tudjuk biztosítani számodra a megálmodott köröm elkészítéséhez.

Egyszínű erősített gél lakk

A szolgáltatás alkalmával erősített egyszínű gél lakkozást készítünk. Amennyiben az idő engedi két gyors egyszerű díszítést el tudunk készíteni. Különböző színes gél lakkokból, illetve hatásból (mágneses, csillámos, sötétben foszforeszkáló, plüsshatású) választhatsz.

Prémium erősített gél lakk

Prémium szolgáltatásunk során készíthetünk neked egyszínű, francia, ombre vagy akár babyboomer körmöket is. A két díszítésed lehet kissé bonyolultabb, ami belefér a másfél órás szolgáltatásba.

Erősített gél lakk végleges eltávolítás

Ha szeretnéd erősített gél lakkodat eltávolíttatni és más szolgáltatást nem szeretnél igénybe venni, akkor ezt a szolgáltatást ajánljuk. Az erősített gél lakk végleges eltávolítását csiszoló géppel végezzük az alaprétegig, majd az alapréteget oldással távolítjuk el, hogy ne sérülhessen a körmöd. Ebben a szolgáltatásban egy gépi manikűrt és polírozást is elvégzünk körmeiden, hogy gyönyörű saját körmökkel távozhass a szolgáltatást követően.