A japán manikűr szolgáltatás során a körmök formázását követően a körömlemez méhviaszos ápolását végezzük. A japán manikűr a kezelés során visszaadja a körmök természetes szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést.

A speciális paszta, még ma is titkos összetevői méhviaszt is tartalmaznak, valamint olyan apró koptató részecskéket, amik a megtisztított körömfelületet alaposan elsimítják, minden egyenetlenséget eltüntetnek. Ezáltal a körmök ellenállnak a mechanikai érintkezésből adódó kopásnak, a fényük 6-12 napig megmarad.

A japán manikűr kezelést érdemes a körmök állapotától függetlenül 2 hetente megismételni a tartós eredmény érdekében, így természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz. A méhviasztól erősödik a köröm, élénkül a színe, a fénye pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek. A japán manikűr különösen hatékony erősítő hatással bír tartós műköröm viselése után.