A saját körmök hosszát a műköröm építés technikájával lehet meghosszabbítani. Ha jelenleg nincs műkörmöd és hosszabb körmöket szeretnél, válaszd műköröm szolgáltatásunk valamelyikét.

Az extrém műköröm extra hosszt és/vagy extra formát jelent. Elkészítésükhöz több idő és több anyag szükséges. Az extrém műkörmöt soha nem töltjük, mert a lenövés miatt a töltés után megváltozna a formájuk. Ha hosszú távon extrém műköröm szeretnél viselni, számolj vele, hogy minden alkalommal el kell távolítani az előző körmöt és újat kell építeni helyette. Szalonunkban zselé vagy hibrid, úgynevezett akrilzselével dolgozunk. A műkörmöket sablonos technikával készítjük, így a megépített műköröm pontosan illeszkedni fog a saját körömhöz. Minden műkörömre 2 hét garanciát vállalunk.

Extrém formájú körmök építését szalonunkban Master kategóriás körmöseink tudják vállalni, akik kellő gyakorlattal és ismerettel rendelkeznek ezen körmök megépítéséhez. Szalonunkban a következő extrém formákból választhatsz: Stiletto, mint extrém hosszú köröm, valamint az extrém formájú körmök: Gótikus mandula, Orosz mandula, Pipe, Marilyn, Edge. Igényed szerint két körmödre díszítést is készíthetünk neked. Ha ennél több díszítést szeretnél, kérjük mindenképpen jelezd nekünk valamelyik elérhetőségünkön, hogy a megfelelő időt tudjuk biztosítani számodra a megálmodott köröm elkészítéséhez.