Ha jelenleg is van műkörmöd, de azt esetleges deformitás miatt újra szeretnéd építtetni, vagy legalább 3 körmöd letört és azokat újra kell építeni, mindenképpen az újraépítés szolgáltatásunk válaszd. Az újraépítés szolgáltatásunk tartalmazza az előző műköröm eltávolítását egy gépi manikűrrel együtt, és az új körmök felépítését is.

A köröm hossza normál méretű lehet, ami a Crystal nails pillangó sablonjának 4-es egységéig ér.  Ez  a természetes mosolyvonaltól számítva körülbelül 12 mm-t meg nem haladó körömhossz. Szalonunkban zselé vagy hibrid, úgynevezett akrilzselével dolgozunk. A műkörmöket sablonos technikával készítjük, így a megépített műköröm pontosan illeszkedni fog a saját körömhöz. Minden műkörömre 2 hét garanciát vállalunk.

Egyszínű szolgáltatás során körmöd egyszínű lesz (egy köröm egy szín, de akár minden ujjadon lehet más szín) és ha igényled két körmödre egyszerűbb díszítést is készíthetünk. Ha ennél több díszítést szeretnél, kérjük mindenképpen jelezd nekünk valamelyik elérhetőségünkön, hogy a megfelelő időt tudjuk biztosítani számodra a megálmodott köröm elkészítéséhez.