Ha jelenleg is van műkörmöd, de azt esetleges deformitás miatt újra szeretnéd építtetni, vagy legalább 3 körmöd letört és azokat újra kell építeni, mindenképpen az újraépítés szolgáltatásunk válaszd. Az újraépítés szolgáltatásunk tartalmazza az előző műköröm eltávolítását egy gépi manikűrrel együtt, és az új körmök felépítését is.

Az általunk készített körmök abban az esetben számítanak XL méretűnek, ha a köröm hossza túllépi a sablon 4. hosszegységét, de nem éri el a 6-os egységet. Ez  a természetes mosolyvonaltól számítva körülbelül 12 mm-t meghaladó körömhossz. Szalonunkban zselé vagy hibrid, úgynevezett akrilzselével dolgozunk. A műkörmöket sablonos technikával készítjük, így a megépített műköröm pontosan illeszkedni fog a saját körömhöz. Minden műkörömre 2 hét garanciát vállalunk.

Műköröm újraépítés XL szolgáltatásunk alkalmával körmöd lehet egyszínű, francia, babyboomer vagy ombre is és igényed szerint két körmödre díszítést is készíthetünk neked. Ha ennél több díszítést szeretnél, kérjük mindenképpen jelezd nekünk valamelyik elérhetőségünkön, hogy a megfelelő időt tudjuk biztosítani számodra a megálmodott köröm elkészítéséhez.