A műkörömépítés technikájával lehet a saját körmök hosszát növelni. Saját köröm hosszától egészen az extrém hosszú körmökig, különböző színben, formában és díszítésekkel kérheted műköröm szolgáltatásunk. Szalonunkban zselé vagy hibrid, úgynevezett akrilzselével dolgozunk. A műkörmöket sablonos technikával készítjük, így a megépített műköröm pontosan illeszkedni fog a saját körömhöz. Minden műkörömre 2 hét garanciát vállalunk. A műköröm építés/töltés szolgáltatások 2 köröm díszítését foglalják magukba. Ha ennél több díszítést szeretnél, kérjük mindenképpen jelezd nekünk valamelyik elérhetőségünkön, hogy a megfelelő időt tudjuk biztosítani számodra a megálmodott köröm elkészítéséhez.

Egyszínű műköröm

Egyszínű szolgáltatás során körmöd egyszínű lesz (egy köröm egy szín, de akár minden ujjadon lehet más szín) és ha igényled két körmödre egyszerűbb díszítést is készíthetünk.

Prémium műköröm

Prémium szolgáltatásunk alkalmával körmöd lehet egyszínű, francia, babyboomer vagy ombre is és igényed szerint két körmödre díszítést is készíthetünk neked.

XL műköröm

Az általunk készített körmök abban az esetben számítanak XL méretűnek, ha a köröm hossza túllépi a sablon 4. hosszegységét. Ez  a természetes mosolyvonaltól számítva körülbelül 12 mm-t meghaladó körömhossz.

Extrém műköröm

Az extrém műköröm extra hosszt és/vagy extra formát jelent. Elkészítésükhöz több idő és több anyag szükséges. Az extrém műkörmöt soha nem töltjük, mert a lenövés miatt a töltés után megváltozna a formájuk. Ha hosszú távon extrém műköröm szeretnél viselni, számolj vele, hogy minden alkalommal el kell távolítani az előző körmöt és újat kell építeni helyette.